torsdag 2 december 2010

Ryssland dag 4

Men tycker att man befinner sig ganska lågt från lilla landet lagom. Ca fem timmar flygresa, fyra tidzoner, är vid foten av Uralbergen och det tar endast två timmar med bil för att nå gränsen till Asien. Men laget som vi besöker just nu har sex timmar flygresa i östligt riktning till laget längst från dem. Snacka om ett stort land!
Denna dag har varit helt sjuk. En intervju utan sällan skådat slag, en ishall som osar Sovjet, Rysk hockeymentalitet på sin spets (så sjukt att det är synd att jag inte kan berätta mer just nu) och en fotoplats som får den absolut den sämsta platsen i Sverige att ses som ett paradis! Jag kunde nog ha mutat pressvärden så jag skulle kunnat få en bättre, men jag spara mig till lördagens match. Dagen avslutades med en återigen fantastiskt middag! Vi lämnade tio procent i dricks vilket blev hela 35kronor på två personer! Inte illa med tanke på att jag är så mätt att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

En del av fasaden på ishallen 


Jäkla fin fotoplats :)
Måldomaren hade inte mycket bättre sikt. 
Men rent i hallen var det, jäklar i mig. Det var sex damer som gick med sina moppar konstant från morgon tills matchen var över. 

4 kommentarer:

Daniel Nilsson sa...

Du har en liten lite millimeter till vänster på glaset där det inte är nån repa... där, jus där igenom, kan du nog få kanonbilder!

=)

//Daniel

Erik Åström sa...

Jäklar Daniel att jag missade den :)

Mamma sa...

Intressant med dagliga rapporter från det stora landet i öst!!

Johanna sa...

Haha! Inte lätt att fota därifrån :-D