söndag 22 november 2009

Bibelbältet

Igår var jag och Petra ner till Jönköpng för VF:s räkning i matchen HV71-Skellefteå AIK. Första gången jag var och jobbade i Kinnarps Arena och det var en mycket positiv överraskning. Det har verkligen tänkt till när de byggde arenan och pressutrymmena. Sedan var vår pressvärd så grymt trevlig och snäll. Han kom och frågade kl 22 om det var ok om han fick gå hem och undrade ca tusen gånger om det var något jag behövde. Service i toppklass!

Matchen vann överraskande Skellefteå med 2-3 efter att ha lyckats hålla emot HV71 i tredje, det satt hårt inne men Hadelöv agerade vägg i målet och med ett försvar som väger tungt så lyckades de. Janne Karlsson sa efter matchen att SAIK är bäst i Sverige på att stänga mittzon. Ja jag kan bara hålla med. Jäklar så bra deras defensiv var igår. Eller som Petra skrev på webben. "Första hemmaförlusten för säsongen för HV 71. Och det var Skellefteå som tog ”oskulden”.

Sedan lyckades tekniken strula en del och även mitt huvud när jag skulle lägga upp bildspelet så vi kom väldigt sent ifrån arenan. Men om det inte hade varit för att Petra är en klippa och sett att jag var klantig så hade vi suttit kvar ännu.

2 kommentarer:

Sara sa...

Du klantig? Det kan jag inte alls tänka mig... ;). Hoppas att allt är bra med er.

Erik Åström sa...

Nä Sara de var första gången.;-)