torsdag 10 november 2011

Trevliga människor

I NHL-klubbarna verkar det som de bara anställer människor som är extremt service minded. Andrew D. Bernstein som är officiell fotograf för LA King sedan 30 år tillbaka. Han har även hand om LA Lakers och LA Dodgers och LA Clippers. Han tog hand om mig nästan så det var pinsamt. Han var verkligen mån om att platsen han gav mig var till belåtenhet. I varje periodpaus och efter matchen kom han fram och frågade om jag var nöjd och om jag behövde något och tog sig även tid att att kallprata. Efter matchen fick jag även äran att prata med Bob Miller, LA Kings tv kommentator sedan 1973. Han är den enda aktiva i NHL:s historia som är invald i Hockey hall of fame. Han var uppriktigt intresserad av en och avslutade samtalet med att säga att det var en ära att träffa. Fast det var ju tvärtom!
I dag när vi i Anaheim Ducks arena, Honda Center och fick en rundvandring av presschefens assistent så avslutande även han att det var en ära att få guida en.

Bob Miller, en väldigt stor men trevlig man

Honda Center på insidan

Det finns inte så många ishallar i Sverige som har palmer utanför och är byggd i marmor.


Just det höll på att glömma. Denna underbara lösning måste komma till Sverige!

Nu ska jag avnjuta en film efter att den bästa värd man kan ha, Karl Kernell lagat en underbar kyckling och till det serverades bland det godaste vin jag har smakat!

4 kommentarer:

Katten sa...

Det låter som att du fått träffa riktigt trevliga amerikanare som är som typiska amerikanare - de är ofast så där trevliga! Ha en fortsatt trevlig vistelse over there :-)

FotoMix-bloggen sa...

Låter som att du har det väldigt trevligt over there.
Håller med angående sistabilden. Kan väl inte vara så svårt att fixa tycker man.
Var det plexi eller glas?

Erik Åström sa...

Japp Daniel, trivs som fisken i vattnet. Det är plexi så det är ju hur enkelt som helst att fixa

Johanna sa...

Jag måste också säga att jag (vi?) uppskattar verkligen att du bloggar under resan, det är roligt att se vad du gör!