måndag 20 september 2010

Vi driver med Svenskar

Uppdaterad version.

I går kom ett främlingfientligtparti in i riksdagen. Ett parti som bildades 1988. Grundarna var en löst sammansatt grupp av skinheads, småkriminella och ett par äldre herrar med ett förflutet i den nazistiska rörelsen.
Partiets första språkrör blev Leif Zeilon, numera Ericsson.
Han hade tidigare varit med och grundat BSS (Bevara Sverige Svenskt) som under 1980-talet var en av landets mest högljudda rasistiska organisationer.

Här är några punkter från Sverigedemokraternas invandringspolitiska program:
*Det ”totalhavererade mångkulturalistiska samhällsexperimentet” ska avskaffas.
*Inga folkgrupper ska tillåtas splittra en etniskt enhetlig nation. Integration som innebär att etniska grupper ger upp delar av sitt väsen och sammanblandas till en ny enhet ska bekämpas.
*Inget befrämjande av främmande kulturer.
*Inget firande av annat än de egna traditionella högtiderna.
*Ingen främmande arkitektur ska tillåtas.

Samma parti bjöd in Robert Spencer, som förnekar FÖRINTELSEN av 8000 bosniska muslimer i Srebrenica, som talare under Almedalsveckan. Du kan läsa om hans åsikter här:
Den blivande riksdagsledamoten för SD, Kent Ekeroth, säger så här "Med morot och piska ska vi få muslimerna att lämna Sverige" Läs artikeln här:

Så till alla er som röstade på SD vill jag fråga er. Har ni verkligen läst vad som står i deras partiprogram? Om så är fallet och ni delar deras åsikter så är det upp till er. Alla har rätt till en åsikt. Men till ni som röstade på SD utan att granska deras åsikter, hur tänkte ni?

Övriga världen driver med oss Svenskar i dag, här kan ni läsa om vad New York Times skriver

På bloggen SVENSKVÄNLIGA ELLER FRÄMLINGSFIENTLIGA? kan ni läsa om SD-väljarnas åsikter och mycket mer.
Ni kan läsa Aftonbladets artikel, Sverigedemokraternas väg från nazismen till riksdagen här.

Så till alla som inte stöder Sverigedemokraternas åsikter, gå in här och stöd kampanjen, Vi gillar olika!

Här kan ni se en intervju med Jimmie Åkesson, SD:s partiledare, är hans åsikter Svenskvänliga eller främlingsfientliga?Tillsist, Killing gängets klassiska sketch nazisterna.

Inga kommentarer: