söndag 29 maj 2011

Kallhål

Jag är uppväxt i ett riktigt kallhål. Men jag tror att Folkungavallen i Linköping slår alla rekord. Det spelar ingen roll om det är mitt i sommaren eller om det snöar. Man håller alltid på att frysa ihjäl på plats. Vinden är elak!

Det var hur som helst trevligt att plåta sport, det var ett tag sedan. Även fast matchen mellan Linköpings FC - Kopparbergs/Göteborg FC (väldigt långt klubbnamn) blev mållös så var det en riktigt trevlig match.


Det är inte så lätt att få en ren bakgrund på Folkungavallen.


fredag 27 maj 2011

Domkyrkan

Det jag skriver nu kommer säkert reta någon eller så hamnar jag i helvetet. Fast det visste jag redan. Så om du är ett stort fan av svenska kyrkan, så kan du sluta att läsa här!

Jag tror att domkyrkan i Linköping kommer från helvetets avgrund och inte himmelriket. Jag har bildbevis.

torsdag 26 maj 2011

Nu jäklar!

I dag föll en viktig pusselbit på plats! Är grymt taggad. I mitten av juni får ni ser resultatet! Kan säga att jag är grymt laddad.

Nästa vecka åker jag upp till Umeå och den 13/6 börjar jag mitt vick på VF. Ser verkligen fram emot det. Förhoppningsvis kommer det bli en lika bra sommar som förra! Det här med ledighet på sommaren är väldigt överskattat :)

onsdag 25 maj 2011

Dagens outfit

Till dagens jobb fick jag låna en korrekt skyddsutrustning. Dock blev jag lite besviken att jag bara hamnade ca 5 meter upp i luften.

fredag 20 maj 2011

Arkiv

Nu har jag skickat i väg bilderna till veckans kunder, bilder kommer här när jobben har gått i tryck. Nu sitter jag går igenom och städar lite i mina hårddiskar. Hittar ganska mycket roligt. Det mest exklusiva jag hittade var några bilder på Stieg Larsson från Hagaskolan året 1965, när han står i klassrummet. Varför har jag då dessa bilder i min dator. I fjol när jag var på VF scannade in dessa som skulle användas till ett reportage. Det är Manne Lidén som har tagit bilderna.
Annars hittar man ganska mycket skräp och en del nostalgi och en hel del bra bilder.

Nostalgibild tagen av min far på min bästa väns pappa på ett tåg på väg till Italien. Året var 1988, tror jag?

Man kan ju fråga sig varför jag inte har kastat denna bild tidigare?
Denna bild är inte den bästa jag har tagit, men ändå en favorit. Bilden är tagen när Umeå IK slog ut Montpellier i Frankrike ur Women´s Champions League. De vände ett två måls underläge. Glädjen efter matchen kommer man aldrig glömma och en själv rycktes med när man hade varit med laget i en vecka.

torsdag 12 maj 2011

Riga

Tog båten över till Riga i måndags.
Alla bilder är tagna med min iPhone och appen hipstamatic.




fredag 6 maj 2011

Kompis

Var på matchen Linköpings FC - Umeå IK i kväll. Fick stifta en ny bekantskap men en jäkla trevlig prick. Han höll mig sällskap nästan hela andra halvlek. Jag valde att kalla honom för Börje. Undra om vi får träffas fler gånger?

Lite bilder från matchen också. Efter en vinter med en jämn lysrörsbelysning så blev det en utmaning att komma till kvällssol och många skuggor. Tur solen gick ner till andra halvlek.





Natt

Prövade häromdagen på det här med nattfoto. Svårt men roligt. Det blir nog fler utflykter!
Denna vecka fick jag vara barn på nytt. Gjorde ett jobb åt polistidningen och fick åka polisbil!